måndag 14 december 2009

Hej då, vi ses igen!

Sum-Sim riks 2009 är över. Västerås Simsällskap är glada och stolta över det positiva sätt som tävlingarna bemöttes av simmare, publik och ledare. VSS arrangörsgrupp är också mycket glada för att teknik, matservering och allt annat runt omkring bassängen fungerade bra. Tillsammans med simmare, ledare och publik skapade vi ett mycket bra mästerskap.

VSS ordförande Kjell Andersson tog tillfället i akt under det fjärde passet att med en blombukett tacka Svenska Simförbundets representanter, de båda speakrarna och VSS projektledare Anders Wiman för ett bra utfört arbete. Även till aktiva och publik riktades tack för fina tävlingar.

Västerås simsällskap vill också tacka alla som läst den här bloggen de senaste månaderna. Hoppas att ni haft nytta av den. Vi som skrivit, Jessica Andersson, Anna Ottosson-Bixo, Malin Hedberg och Isabelle Lundin har tyckt att det har varit jättekul att skriva.

Och glöm ej... i sommar är det dags igen. Då samarrangerar VSS Sum-Sim med Köpings Simsällskap i Köping. Hjärtligt välkomna tillbaka till Mälardalen då, både simmare, besökare, publik och sponsorer.

VSS vill även passa på att rikta ett stort och rungande TACK till alla företag som hjälpt till att göra det möjligt för oss att arrangera Sveriges största ungdomstävling! Ert stöd har varit ovärderligt.

Sum-Sim är ett mycket bra skyltfönster för sponsorer och sponsorerna har synts väl. Så här har de bland annat skyltats under helgens tävlingar i Västerås.

Under insimningen och mellan passen, då publik sitter på läktarna:














Under simtävlingarna då läktarna på Kritiansborgsbadet är helt fullsatta. Hitåt riktas även allas blickar under prisceremonierna...:














... då priser från sponsorerna delas ut till medaljörerna:














Funktionärerna är vandrande reklampelare med logotyper på tröjorna:




















Med det vill vi fyra bloggare tacka för oss och hoppas att ni läsare återkommer i sommar - för då är Sumsimbloggen tillbaka, på samma adress! Tack...


...från Jessica och Anna...

















... och Malin och Isabelle!

Inga kommentarer: