söndag 13 december 2009

Det är jämnt i finalerna!

Tränarna Rudi och Matt från SK RAN var mycket nöjda med sina simmares insatser.
- Alla har simmat fantastiskt bra! Vi har roat oss med "pers- fest"

Tränarfikat gick åt ordentligt. På dörren till fikarummet fanns en skylt där det stod "Endast tränare och press". Under söndagen roade sig några tränare med att stryka över ordet "och". Istället lade de till ordet "under". Det nya budskapet blev därmed: "Endast tränare under press".

Jonna Dahlberg och Jessica Eriksson (båda födda - 95) från simklubben Neptun badar av efter ett lopp. För Jonna har det gått lite blandat under helgen. Jessica däremot är nöjd. För henne har det gått bra.


Helsingborg höll undan hela vägen och vann poängstriden. Efteråt blev det traditionsenligt iputtande av både tränare och simmare.

Det märktes att simmarna var trötta efter helgen. Efter sista lagkappen fick de fortfarande inte pusta ut... Först skulle de byta om i rekordfart. Trots att simmarna påpekade att "det spelar väl ingen roll om vi kommer hem 03.00 inatt eller 03.15" så var tränarna envisa. Efter bara några minuter var hela simahallen tom på simmare. Efter sig lämnade de minnen- i form av en stor hög kläder.

Om det är någon simmare som vet att den glömt något går det bra att höra av sig till VSS kansli.

/AOB

Inga kommentarer: