onsdag 9 december 2009

Bygga om och bygga till


Hallå Clas Hedberg!

Det drar ihop sig till skarpt läge, bara några dagar kvar nu. Du är ansvarig för anläggningen i Sum-Simgruppen. Vad har ni att göra den här veckan?
- De här sista dagarna ska vi i anläggningsgruppen se till att simhallen är finslipad inför tävlingen. De sista inköpen och de sista byggjobben ska göras. Vi försöker göra så att simmare, ledare, funktionärer och publik ska trivas och få ut så mycket som möjligt av tävlingen. Mycket förbereder vi i förväg, men fredagen blir en intensiv dag då både stora och små saker ska färdigställas. Bland annat ska startbryggan och pallarna då vara tip-top, två extra läktare kommer att byggas och två extra storbildsskärmar ska monteras så att man kan följa tider och resultat även om man inte befinner sig på läktarplats.

Hur många jobbar med bygget av arenan?
- Som tur är ingår också Magnus Johansson och Göran Månsson, som är två verkliga klippor, i gruppen. De ser till att det mesta av de praktiska sysslorna görs. På fredag klarar vi oss dock inte på egen hand, så då kommer minst tio personer arbeta med att bygga upp arenan.

Vad ser du fram emot mest med Sum-Sim?
- Att bidra till att göra ett fantastiskt bra arrangemang och att följa hur det går för våra egna simmare på hemmaplan.

//JA

Inga kommentarer: